VARFÖR...

är livet så orättvist ibland?

Tänker på L & J i deras svåra stund!

Ytterligare en älskad engel...Jag har fått klagomål av Englas uppfödare att jag är så dålig på att lägga upp bilder på henne...Engla alltså...så här kommer några...jag ska skärpa mig...lovar!

Men denna lilla sötis är inte alltid så road av att bli fotograferad.

W är inne i en *bygga Lego period* just nu...och jag kan meddela Er alla...att det är Engla också!!! Kanske inte av att bygga...om sanningen ska fram...hihihi

Engla hälsar slick på näsan!!!!!!

Älskade änglar...MIN UNDERBARA ÄNGEL...HON SITTER PÅ MIN KÖKSVÄGG!
DENNA ÄNGEL VANN JAG PÅ TRADERA...HON ÄR GJORD AV PAPPER...OCH EN AV MINA ABSOLUTA FAVORITER.MIN SYÄNGEL...HON SITTER VID SYMASKINERNA OCH HÅLLER MIG SÄLLSKAP. HITTADE HENNE I EN COUNTRY LIVING AFFÄR I VÄSTERÅS...JUST LOVE HER...


Pannacotta...

med björbärssås...

min tallrik...

W´s lilla flugsvamp fast tvärtom...

Vi tyckte att det var supergott...och smakade definitivt MER...men en annan dag för det är grymt mycket grädde i...MUMS!!!

Denna dag...

                                                              None
är tung...för min äldsta dotter M´s bästa väninna somnade in i natt efter en svår kamp mot cancern. M´s förlust är stor...större än jag egentligen kanske kan förstå.
Det är med så blandade känslor jag skriver detta...både av privata skäl och sån förrvirring över att försöka förstå varför en sån ung, söt tjej ska drabbas av denna sjukdom.  Hon hann gifta sig med sin prins som funnnits vid hennes sida till slutet och hade familj och många vänner runt sig, hon var verkligen älskad för sin egen skull.
Nu är plågan över för hennes del och hon har fått förenas med sin mamma och får njuta av dofter och smaker i Nangiala tillsammans med henne. Sov gott lilla ängel!

Lille Prins Trött...
Nu är kl 21:50 och så här sött har W sovit sen kl 18...
Man blir trött av att börja på fritids igen...hihihi...det är nog alla små nya sexåringar som tar på krafterna..*L*

Idag har Engla och jag varit hos vetrinären...det var så skoj så att ta spruta...inga problem här inte!
Men Engla tycker att vetrinären får byta ut godiset...för det var inget gott alls...prinsessan har gått upp till 1.6 kg...snacka om tungviktare...(not)

Jag sprang efter henne med kameran, men hon var inte ett dugg samarbetsvillig...så det här är vad jag lyckades med!!!
Natti natt alla små änglar...

Orkiden...måste vara given med kärlek...för den har blommat i snart fem månader. Jag fick den av P & M i påskas. Den har stått hela tiden på mitt köksbord och jag har bara vattnat den med vatten men däremot har den inte fått torka! Jag fick en av min mamma vid samma tillfälle och den har också stått på bordet, den tappade alla blommorna för en vecka sen...snacka om att jag är Orkideproffs...hehehe.

Idag kom P till Englas stora förtret...för P klippte klorna på henne...och Pip-Lisa vred sig som en propeller i mina armar!
Vi fikade först och åt middag sen...härligt...sen var vi nere och såg A vinna  med 8-2 i ett fotbollsderby. Vi hade ruggig tur för det regnade innan och efteråt, men inte en droppe under 90 +15 minuter. A gjorde bara ett mål, men var snabbast som vanligt...i`m her mother!!!

Nu är P tillbaka i Västerås...hon ringde nyss och sa att det gått bra att köra och att hon var hemma igen...nu ses vi inte förrän den 29 augusti...*snurvel*

Imorgon börjar W fritids och jag att jobba igen...det ska bli rätt skönt att få lite vardag igen! Jag har ju inga problem med att sommaren snart är slut, då jag älskar hösten...men jag hoppas ändå på lite sol snart! Hoppas att det blir en solig och varm brittsommar...sen ska jag kura in hösten med en massa värmeljus, en bra bok och en kopp kaffe!

Nu ska jag duscha och sen kanske se lite på tv...vill iaf se Nyheterna på 4:an...

Natt i natt och dröm söta drömmar...

Kramen...

Engla & änglar...fyller mitt hjärta...med glädje och värme!

Engla har blivit en väldigt framåt liten fröken som tar ut sina svängar för varje dag...det där med att komma när vi ropar är inte längre så självklart...utom när vi är inne och övar...men det är ju ute som det är viktigt...men där går våra åsikter isär...

Och änglar fyller både väggar och många andra utrymmen...jag ska ta kort på mina ä(ng)lsklingar...för de finns i lite olika utföranden...och så har det kommit en ny Tilda-ängel...som bara är så himla söt (så klart)...och en ny Tilda-tomte,,,även den är en sån sötis...vill ha!!!

W har en kompis som ska sova här...han har varit nattgäst en hel del i sommar...och det är så roligt...både för W och mig...

Min älskade lilla västeråsare P kom förbi en snabb innan hon skulle hämta storasyster A som var på dop...sen skulle de vidare på en bröllopsfest...jag broderade namn och sydde på ett kaninöra...det var till den lille dopkillen...sen broderade jag fyra handdukar och ett badlakan till brudparet med barn...Hann som vanligt inte ta bilder för A ringde igårkväll och frågade om jag kunde...men hon kom inte förrän en timme före dopet...*stress* och då lämnade hon kvar handdukarna som jag hade en timme på mig att fixa...älskar dig lilla virrpanna...

Nu ska jag sy en spishandduk till P i lila...den ska jag nog hinna ta bild på iaf...om den blir bra!

Sen ska jag se *Hem till gården* (inspelat från i fredags)...sen ska jag sova!!!

Natti natt...och puss på lilla nästippen!

Det ska faktiskt bli...

skönt att börja jobba igen...inte för att jag längtar dit...utan för att komma in i vardagen igen. Vi behöver det både W och jag!
Han går på fritids nu två veckor innan skolan börjar...bra att vi får lite space mellan oss...att vi får längta efter varandra!

                                                                  

Jag har bestämt mig för att göra vissa ändringar i mitt liv:

Jag ska göra ett *städschema* så att jag får mer tid över till att sy!

Jag ska tänka på vad jag stoppar i mig och NÄR!

Jag ska börja promenera...minst ½ timme per dag!

Jag ska sortera och kasta/sälja/ge bort allt som jag inte behöver...(det kommer att bli det svåraste)!

Jag ska börja tycka om mig själv...(och tala om det för mig)!

Jag ska börja tro på att det jag skapar är fint och även börja ta betalt för det!

Nu SKA JAG BÖRJA!

Kramen...till Er som tror på mig!


Rensning i mitt lilla kaos...

   
och det behövs...tro mig!  
                                       
                                                                             
MEN, det är ju svårt att slänga alla brahasaker...men när jag väl har rensat så brukar jag må bättre...konstigt beteende!
Det är ju roligt att städa och rensa..för funden jag gör brukar bli rätt många...vilket i sin tur ger inspiration och ideér...och så är jag igång igen för då är det oftast något som saknas och som jag genast måste inhandla...MOMENT 22!!!

På förmiddan kom en väninna/granne och undrade om jag hade några Lapptekniks böcker...OM jag har...hihihi
Så jag satte på kaffe och så satte hon igång att titta i böckerna...jag sneglade också...blev riktigt sugen på att sy ett överkast till Wincent´s säng...well, well...jag har gardiner, flera Tildor och en del annat som ska fixas först...suck!

Nu ska jag ta tag i kaoset...Kramen
Oao

Änglarnas tårar...


regnar ner i min trädgård...det är behövligt och faktiskt lite skönt. Jag har städat i mitt kök och satt upp rena gardiner, och så har jag några ljus som brinner...för känslan bara!

Jag bestämde mig för att städa kök samt börja sy min Country Tilda, som jag köpte i Västerås...men så blev nu inte fallet...jag är barnvakt till fyra goingar istället...så här är det full fart vill jag lova!

En av mina väninnor ska ut med sin syster, som bor i Oslo, så det är viktigt att de fick gå ut och umgås lite...och syendet blir imorgon istället...då har jag något att se framemot...fniss!

Usch...nu har jag bara en vecka kvar på min semester...det känns inte bra! Men det är ju bara att gilla läget (not)

Nu ska jag in till gänget och äta pop-corn och dricka päroncider...och se *Jag är inte bitter* med Robert Gustavsson.

Ha en bra lördagkväll---det tänker jag ha...

Kramen...

Sol & bad för hela slanten...

har det blivit hela denna veckan...så härligt det är att skoja med W och hans kompisar...jag vänder på siffrorna i min ålder så fort jag hamnar i vattnet...vi har badat i havet också...gillar bräckt vatten.

Så fyllde Engla 12 veckor igår och vi har precis kommit hem från hennes kompis Agnes som är en femmånaders Eurasiertik...

Agnes är så försiktig när de leker...hon fattar att hon är mycket större än Engla!

Det är nästan så att det skulle vara skönt med några dagars regn...dels för att jag behöver städa och så vill jag sy min Country Tilda...ja och så behövs det för gräsmattorna och rabatterna så klart.

Titta vad lilla jag kan...hihihi

RSS 2.0