Orkiden...måste vara given med kärlek...för den har blommat i snart fem månader. Jag fick den av P & M i påskas. Den har stått hela tiden på mitt köksbord och jag har bara vattnat den med vatten men däremot har den inte fått torka! Jag fick en av min mamma vid samma tillfälle och den har också stått på bordet, den tappade alla blommorna för en vecka sen...snacka om att jag är Orkideproffs...hehehe.

Idag kom P till Englas stora förtret...för P klippte klorna på henne...och Pip-Lisa vred sig som en propeller i mina armar!
Vi fikade först och åt middag sen...härligt...sen var vi nere och såg A vinna  med 8-2 i ett fotbollsderby. Vi hade ruggig tur för det regnade innan och efteråt, men inte en droppe under 90 +15 minuter. A gjorde bara ett mål, men var snabbast som vanligt...i`m her mother!!!

Nu är P tillbaka i Västerås...hon ringde nyss och sa att det gått bra att köra och att hon var hemma igen...nu ses vi inte förrän den 29 augusti...*snurvel*

Imorgon börjar W fritids och jag att jobba igen...det ska bli rätt skönt att få lite vardag igen! Jag har ju inga problem med att sommaren snart är slut, då jag älskar hösten...men jag hoppas ändå på lite sol snart! Hoppas att det blir en solig och varm brittsommar...sen ska jag kura in hösten med en massa värmeljus, en bra bok och en kopp kaffe!

Nu ska jag duscha och sen kanske se lite på tv...vill iaf se Nyheterna på 4:an...

Natt i natt och dröm söta drömmar...

Kramen...

Kommentarer
Postat av: Alex

undrar hur många som påpekat att jag BARA gjorde 1 mål... det va nog bara för att jag inte va bakis... Det e nog bra för både dig och W att få lite mer vardag och fasta rutiner!! Jag älskar er båda!!

2008-08-12 @ 19:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0