Dan före dan...

Årets julkort -08

Nu har jag jullov...ja, vägen hit var inte rak kan jag säga...först sa min chef att vi skulle stänga kontoret fr om 23 dec till 7 jan...sen helt plötsligt så skulle jag vara tvungen att ta ut semester för att få vara ledig...det sa jag NEJ till och tänkte att OK då jobbar jag väl i mellandagarna då...men idag så säger han helt plötsligt att jag behöver få vara ledig lite mer sammanhängande efter den tuffa hösten jag haft...hade jag inte tvättat öronen så hade jag inte trott på det jag hörde...men jag får ta kompledigt...hahaha det sa han med ett leende...det var en härlig julklapp!!!

Nu vill jag önska alla ER...en helt underbar GOD JUL!!!

Kommentarer
Postat av: M

Tack för vårt fina julkort! Det översta! :) Ses på fredag. Kram M

2008-12-23 @ 22:14:36
Postat av: Annika Sundberg

Hej!

Tack för julkortet, vi fick det 4:e..

Jag vill önska dig och Wincent en riktigt

härlig God Jul!Vi hörs sen!

Julkramar från:

Annika, Lennart och Mikael

2008-12-24 @ 09:03:10
URL: http://quiltannika.blogspot.com
Postat av: P

Tack för det jättefina julkortet! Jättefina julkort verkligen!!Dom är verkligen välgjorde och personliga!Det har du gjort bra. Undrar bara om du gjort två likadana?! För vi har fått ett likadant som nummer två OCH nummer 2 och nummer 7. Det gör ingenting om vi skulle ha fått likadant som någon annan, absolut inte, jag bara undrar...är jätteglad för julkortet iaf!!En annan sak som du gjort bra är: WINCENT JONATHAN OSCAR 10ÅR!! Tycker så himla himla mycket om min lillebror precis som HAN ÄR!! puss och kram!!

2008-12-27 @ 01:54:58
Postat av: sussilull

Hej å hej! Hoppas julen har varit bra. Är ute i bloggvärlden och hälsar på och ville bara lämna ett litet avtryck. Må så gott och hörs vi inte mer så gott slut och gott nytt! :-)

2008-12-27 @ 23:11:54
URL: http://www.sussilull.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0