Sportlov...

image14 och.... ingen snö!

Jag har fått en köpmansdisk av en väninna...den ska jag måla och sätta nya beslag på. Den ska stå i mitt sovrum och då kan jag slänga en garderob som står där nu.

Idag började V spackla sina väggar, vi köpte färg igår. Hon hann tom börja måla taket innan hon åkte och jobbade!

Nu säger Tingeling natti natt!

Änglar...

image12
har en stor del i mitt liv...de bor iöverallt i hela huset!

Dikten från gårdagens blogg är så fin, tycker jag!
Den säger en hel del...jag tror att vi alla har en liten ängel sittandes på vår axel...jag försöker alltid lyssna på min ängel!

Det är så spännande för jag ska vara med i två tävlingar...hjärttävlingar! Den ena ska jag brodera på brodermaskinen men den andra vet jag inte riktigt hur jag ska fixa...kanske blir det något handbroderat...då min nya hobby helt klart har blivit REDWORK...så avkopplande vid tv´n.

Ikväll ska W på kalas (sorry...läs PARTY) hos en kille och då ska jag bla titta på reprisen på Simon & Thomas...gillar alla dessa inredningsprogram...

Igårkväll blev jag så ledsen att Rickard och Cissi åkte ut...jag fattar inte. Jag hade velat att Mi hade åkt...får väl hoppas att hon åker på fredag då...hon känns så tillgjord och plastig...känns som hon spelar en roll!!!

Och i kväll ska jag BOJKOTTA melodifestivalen...dels för att det är ett skittråkigt program och dels för att det är en tävlande som jag INTE gillar...gissa vem...här kommer några ledtrådar...diva, sålde sitt bröllop...sjunger jättebra men borde för övrigt vara tyst...väldigt tyst...är i mina ögon skenhelig...i sina helig...kan du ff inte...ok...börjar på C och slutar på arola...NU måste du veta...

Ikväll kommer A & J hem från Gran Canaria...VÄLKOMNA!!!

Ha en superlördag och en kanonsöndag...

Helg...

igen!
Veckorna går ruggigt fort nu. Den här veckan har vi haft både storm, vår och snöstorm.

A och J är på Gran Canaria och där har det varit både sol och regn, tyvärr ingen värme...men det är ju ändå skönt att bara få miljöombyte och kunna äta gott...och kanske även ta en liten, liten öl!

I helgen ska jag lägga det sista vid mitt sov/syrum...det är så svårt att hitta förvaring till alla pysselsaker.

Jag syr                                     (Tilda, gardiner, kuddar, dukar mm) på min nya Brother NX 600.
       broderar                           med min Janome 300 E (brodermaskin).
       broderar                           för hand.
       målar                                amerikansk hobbykeramik.
       decoupage                      grundmålar sen dekoreras objektet med servetter
       kort                                    alla tänkbara kort, stämplar och dekorerar kort.

sen blir det alltid lite annat pyssel, speciellt till jul och påsk.

Jag skulle vilja lära mig kaligrafi...det skulle vara bra att kunna skriva snyggt för korttillverkningen.

Önskar Er en trevlig Let´s Dance kväll!

image11
      

Alla små hjärtan...

önskar jag en trevlig dag...

image10    
Bilden har jag lånat från Aftonbladet!

Min gröna gran...

och jag har haft julgransplundring...
Den har stått på min baksida med ljus och röda kulor sen innan jul, men nu var det dax att skiljas...nu får den åka till sopstationen!

image8Som den mångsysslare jag är...ska jag börja brodera för hand...det kommer nog ta sin tid...men vem har bråttom? Jag älskar ju Tilda, så det ska bli en liten tavla från den kollektionen! Jag har inte broderat sen skolan, (alltså hundra år sen)så det blir en utmaning!

Jag läser  Shantaram som är skriven av Gregory David Roberts, den kan jag varmt rekommendera. Det är en tegelsten på över 900 sidor men det är en bok som har allt!

Just nu lyssnar jag på Det som aldrig sker med Anne Holt. Den är också hörvärd. Jag är rätt ny på det här med att lyssna på böcker. Det är verkligen kanon...men ibland flyger tankarna iväg på annat håll och då måste jag lyssna om...*L* Fördelen är ju att jag kan göra andra saker, sitta vid datorn, sy, brodera eller vila ryggen en stund.

Nu ska jag börja med middagen snart, tänkte trä nålen och ta de första stygnen på tavlan medans...bild kommer (kanske)


Äntligen...

så börjar Anna Pihl igen...jag gillar verkligen den serien...och danskan är helt plötsligt helt ok...

image7
Jag har varit inne på teddybears Sweden för att köpa ett mönster...men tänk jag kan inte bestämma mig vilket jag vill ha...eller ha och ha...jag vill ha alla...men vilket jag ska börja med...tog W och V till hjälp då jag velade mellan två...blev det lättare tror du??? Nopp eftersom de tyckte olika...Snyggingen ovan är inte ett av valen...än!

I morgon är det BYGGLOV igen...YYYYIIIIIPPPPPPPPIIIIIEEEE!!!

Let´s dance...

får MVG av mig med David Hellenius i spetsen...det är ett riktigt fredagskvällsnöje. Älskar att se alla vackra klänningar och fina frisyrer, samt väldigt bra musik.
Alla mina favoriter är kvar, med undantag av en ...men hon åker nog på fredag!!!

MEN sen kommer lördagskvällen...och jag gör samma miss varje år...melodifestivalen...varför sitter jag där och tittar på första programmet för att bli pinsamt medveten om att det inte är som det var förr...jaja, nu kommer jag inte att titta på det förrän på finalen (om ens då)!

Men jag såg en av de bästa filmerna i lördagskväll...TITANIC...den har allt och kommer nog att se den många gånger till!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 20.30 för att möta gänget i Köping. W (9 år) såg det i söndags och bad att få se det ikväll igen. Så då får jag sällis av honom...*L*

image6

Blandad kompott...

Oj, det var ett tag sen jag skrev...

I onsdags ringde man från W skola och ville skicka hem honom, för att han verkade hängig!
Och det var han, på kvällen började febern stiga...sen blev det fyra dagar med HÖG feber och en HEMSK hosta...det var ju bara några veckor sen han var sjuk...stackars liten...

I lördags hade V tjejmiddag för sina kompisar, systrar, svärmor och mig...det var jättetrevligt att träffa de tjejerna som jag bara hade namn på...ja även de andra så klart!!!
V bjöd på Tacos, så gott...länge sen jag åt...vi spelade Guitar Hero och lite sällskapsspel...en kanonkväll!!!

TACK, V för att jag blev bjuden på en toppenkväll och TACK M för att du tog dig an W så att jag kunde få koppla av!

I lördags började det snöa här och det fortsatte under stor del av söndagen...men idag är nästan allt borta...så tråkigt...både för oss vuxna men mest för barnen.

Jag söker mycket på nätet efter Shabby chick...en stil som jag ska inreda i och runt min säng...hihihi

Nu ska jag gå och vila i soffan hos W...känner att min hals börjar klia på ett oroande sätt...

Stor måndagskram...

RSS 2.0