Trevlig 1:a advent...


Önskar jag till ER ALLA!!!

Min kropp är fortfarande plågad efter min *gurpa* (Michaelas uttryck när hon var liten)...men det blir hela tiden bättre!

Jag är GLAD för att Anna åkte förra fredagen och Johan i fredags....ÄNTLIGEN!!! Nu vill jag se Kevin och Robin i final...där jag tror att Kevin vinner!!! Ledsen för Alice skull...men jag har fallit för Robin, tycker att han är den som utvecklats enormt, Kevin har varit så duktig hela tiden så han är given för den skull...som jag skrev jag tror att Kevin vinner men jag vill att Robin gör det...

Såg Stjärnor på is...men somnade så klart innan den sista delen...läste på Aftonbladet att Tony åkte...ja, det var väl kanske det mest rättvisa...MEN!!!
Måste ju analysera även detta...Jesper är den i mina ögon som har utvecklats enormt och Marcus är ju skitduktig och hans partner är ju så himla söt...så här har jag lite svårt faktiskt...ok delad första plats åt dessa par!

Annars så har jag hämtat hem min yngsta prinsessa...och hennes grejer...jag är helt övertygad om att det är det rätta just nu...sen får framtiden utvisa vad som händer för hennes del...men det är en tuff tjej och jag är MEGASTOLT över henne!

Vi hade en mysig shoppingrunda på egen hand idag...det är inte ofta det händer (läs aldrig)...köpte jfödelsedagspresent till Wincent (26 december) och jag vet inte om det är jag eller Victoria som ser fram emot den mest...hahaha.
Jag köpte även en Dymo junior med extra band, en korg + juläpplen, lite godis till adventskalendrarna, en matta till Victoria och säkert något mer...gjorde iordning ....... ..... ........... ... ..... ... ...... ... ...... ...... ............. . Förklaring kommer imorgon!
Till middag blev det pizza från Tapco...det är så himla gott så jag blir alltid stompmätt. Började ta fram julgrejjerna, men det var liksom inget skoj att sätta julstakarna i fönstren för jag skulle ha tvättat fönstrena men jag pratade med mamma istället så när vi var klara hade det blivit mörkt...måste ta det innan vi åker imorgonförmiddag.

Nuskajagsovaochimorgonblirennydagmednyavackraminnen

Kramen//Lee

Kommentarer
Postat av: Annika Sundberg

Hej min vän!Hoppas allt går bra för din yngsta prinsessa...Jag önskar er en trevlig 1:a advent..

å att du har mindre ont..Bamsekramar...

Annika i Arjeplog

2008-11-30 @ 13:50:40
URL: http://quiltannika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0