Min stora idol...

 Kanske inte den bästa bilden...men jag var lite Zlatan sugen!

Annars är livet lite (läs mycket) krävande just nu...ingenting går min väg just nu!

Kan man ta föräldratimeout eller jobbtimeout eller kompistimeout...nä det går naturligtvis inte...men det är det jag behöver just nu...bara få vara Lee.

Idag är jag barnvakt till en väninnas barn...två goingar...en liten tjej på 5 och en kille på 10, de ska sova här. Får se när killarna somnar ikväll!!! Jag har bakat en kladdkaka som vi ska äta om en stund.

Idag kom Wincent hem och berättade att han sparkat sönder en ruta i skolan...han gjorde inte illa sig, det var det första jag kollade sen började ju tanken om vad det kan tänkas bli för kostnad...jag ringde rektorn som var på möte...men hon ringde upp mig lite senare när jag gick omkring på Ica...Wincent hade inte gjort det med flit...men det blir ju inte billigare för det...hahahaoch så sa hon...men, Lee tänk på att han måste få en massa beröm för att han alltid är ärlig och inte skyller på någon annan...jo det är klart att han ska ha cred för det...absolut...men ibland önskar jag bara att han inte var delaktig...han är en liten Emil...saker bara blir fel runt honom utan att han egentligen vill det!

Tänk lilla gubben om du hade en snickarbod...vad många gubbar det skulle stå i den!

Några tankar från en väldigt trött mamma...

Kommentarer
Postat av: Annika Sundberg

Hej Lee min sis...

Så trist du har det nu...

Lite semester, skulle inte skada...eller?

Tänker på dig..

Så bra att Wincent är en ärlig grabb.Jag har det som vanligt..Vi hörs!

Än en gång:

- Jag tänker på dig!Kramen till dig från din sis....

Annika S. Arjeplog2008-10-08 @ 10:36:07
URL: http://quiltannika.blogspot.com
Postat av: Alex

Kära underbara lilla mamma... varför ber du inte om hjälp, självklart har jag vetat att du haft det kämpigt, men inte såå kämpigt!! Jag finns alltid här, det trodde jag du visste... Jag älskar dig!! Puss

2008-10-08 @ 18:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0