Rosa bandet...

ja hela mitt liv går i det rosa...
På torsdag har det gått en vecka och sen är det bara en vecka kvar innan beskedet. Vad kommer det stå?
Jag är väldigt orolig över detta...tycker att jag har min beskärda del ändå...

Jag har varit i Göteborg med mina barn - den äldsta...hon var där med sambo, men vi träffades inte!!!
Det var väldigt trevligt att träffa alla gamla grannar, äta god mat och sjunga en massa Göteborgsvisor...men det mysigaste var nog att sitta med i bilen och få ha mina barn så nära...de kunde helt enkelt inte smita...hahaha.

Sen så fick vi en supergod lunch hos Mia och Thomas...Lasagne a´la Thomas...vi såg också till att de fick rå om oss...några timmar innan vi skulle till kalaset och några timmar innan hemresan..TACK för att ni finns!!!!

Jag vill också tacka...Emma som tog hand om Engla, Petronella & Limpan för att vi fick åka säkert med eran bil...och att du köpte ut, Petronella, Alexandra för att du fixade presenten och skickade kortet som vi glömde hemma.

Igår hämtade jag hem lilla Engla...TACK, till Emma med familj!!!

Sen körde jag Wincent till JImmy och så åkte de in till stan och mötte upp Alexandra. De såg Patrik 1½ (tror jag den heter)...idag har Wincent varit med Jimmy och tränat sen avslutade de dagen med bowling...Tack till Alexandra och JIMMY!!!

Idag har jag ringt lite braiga samtal som jag hoppas kommer att hjälpa mig och Wincent framöver...och även talat med Försäkringskassan som tar väldigt god tid på sig att handlägga om mina pengar...nu fick jag nya besked om att det kommer att ta ytterligare tre veckor innan beslut...men det är lugnt...vi kan äta luft och dricka vatten...det löser sig alltid...så min uppmaning till FK är ...ta det lugnt och framförallt TA DEN TID NI BEHÖVER...VI SMÅ MÄNNISKOR ÖVERLEVER KANSKE ÄNDÅ!!!

Så ringde Petronella precis...det är alltid så gott att prata med dig...du kloka lilla människa...ser fram emot en fika på söndag när du är bakis...(den årliga baksmällan)...

Nu ska jag äta lite med min lille prins!!!

Kramen...Lee

Kommentarer
Postat av: Petronella

Det är du som gjort mig klok!

2008-10-28 @ 20:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0