Höst i Västerås...(lånad bild av P)
I fredags åkte W, Engla och jag till Västerås. Vi drog iväg mds W slutade skolan...
Så här vackra är träden i Västerås...fast den här bilden är för ett år sen...men det är så vackra träd så jag var bara tvungen att låna bilden.

Vi tog en riktig skogspromenad med hundarna...släppte de lösa i skogen, det är så roligt att se hur bra de leker, fast det är så stor skillnad i storlek. Oscar är en Goldenkille...med ett hjärta av rent guld (utom när Engla försökte ta hans ben ur munnen på honom). Jag tycker det är så bra att han markerar mot denna lilla SUPERKAXIGA fröken...hon måste lära sig!!!

Sen åkte vi och köpte pizzor...eller rättare sagt en pizza...hhihihi...halva var kebab och den andra halvan var hawaii...jag åt av båda...och märkte bara av lite kli i munnen...så på gamla dar verkar det som jag kan äta ananas igen!
På kvällen tittade vi på en DVD med Robert Gustavsson...han är en av de bästa och duktigaste komiker jag vet...ju mer jag ser av honom ju mer förstår jag vilken enormt duktig underhållare han är...till det åt vi grönsakstavar och olika mjukostar...mums...och lite nyttigt också...eller?
M hade fixat flera filmer till W så han hade att göra...TACK för det!

Men det största av allt...jag fick deras gamla dator...som är hur mycket bättre än mitt gamla skrälle...som dessutom börjat skrutta till det mesta...kunde knappt gå in på nån sida på slutet...
Jag är så glad och rörd till tårar för den...vet bara inte riktigt hur jag får fram det så att P & M förstår hur tacksam jag är!!!
Så ett STORT, STORT, STORT JÄTTETACK...

Så till J som övergav A för det stora landet over there i tre veckor...VÄLKOMMEN HEM...sen att han ringde mig...men det kom han inte riktigt ihåg...hehehehe och snackade oavbrutet i ca 45 min...måste bero på tidsskillnaden...(not)
Även denna unge (fniss) man ska ha ett MEGASTORT TACK...för jag får låna  hans TV (på obestämd tid) för min gamla häck gick på långledigt (även det på obestämd tid)...jag och W åkte dit för fika och skitgod äppelpaj med vaniljsåsigårkväll...(där sprack grönsaksfredan)...trodde att jag skulle få se lite kort samt videofilm från USA...men icke...det var mest A som berättade om sitt gräsänkaliv...Å milde himmel...måtte det dröja innan J åker bort utan henne...
Men tror ni inte att jag även gjorde ett litet klipp denna kväll...för J hade köpt en videokamera och sen en digitalkamera till A...så då blev jag med hennes gamla digitalkamera...FETT NICE!!!! (ooooopppssss)

Igår fick jag sålt mitt akvarium...och det är så skönt...mest för att få bort det från hallen, där det bara stod och tog plats!

Jag har fått kontakt med en tjej från en lista som jag är medlem på...och hon känns som att vi har känt varandra länge..visst är det härligt när man bara connectar...hon har iaf hjälpt mig att skriva en förklaring till hur jag ska göra små askar...jag har klippt ut mallarna och när jag har gjort sakerna på min lista...BLÄ...så ska jag sätta igång med dessa...bild lovas men inte NÄR!!!

V och W är ju mina sambos = hemmavarande barn...V jobbar och sliter och jag är grymt impad av dig, gumman...även om jag just nu i skrivande stund...känner lite oro över ditt val av sovplats denna natt som var!

W...ja vad kan jag säga...du håller mig vaken, lille skrutt...och jag finns med dig och för dig!

Så mina bortavarande barn(?)
M...du vet att jag finns här (ja, det vet jag att du vet)...(SAKNAR)
A...min lilla partyprinsessa...som är grym på att spela fotboll, ett stort stort stöd när jag vacklar...
och så *mittemella*...P...som är den envisaste, och generösaste människa jag vet...och som är mest lik mig...(utseendemässigt)

Dessa fem människor---är det bästa jag har gjort...och jag har till 75 % gjort det själv...utom med W...där är det 100 %!

Nu ska jag ta tag i min söndag!!!

Tack för att ni har läst allt eller delar av mina söndagstankar!!!

Kramen...Lee


Kommentarer
Postat av: Alex

Underbara mamma!! Du har minsann gjort ett underbart jobb me oss alla 5!! Vet ingen som ens skulle gjort hälften så bra jobb!! Å nu e det vår tur att få dig att må bra, hoppas vi lyckas lika bra! Jag älskar dig!! Ps, håll utkik i mitt i botkyrka om ca 2 veckor ds

2008-09-21 @ 12:44:23
Postat av: Annika Sundberg

Hej Lee.Så fint du har i din blogg.

Har kikat runt...härliga bilder.

Ska titta mer sen..Ha det bra.Kram på dig...

från...

Annika i Arjeplog

2008-09-21 @ 14:29:41
URL: http://quiltannika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0