Från Englasand till ENGLAVITT

jag överger denna bloggen nu!!!

Ny BLOGG är...http://englavitt.blogspot.com/

Dit är ni så VÄLKOMNA!!!

Vem blir först att skriva en kommentar???

STOR kram...Lee

Skärgårdstävling hos Kallholmen...Detta underbara lilla bord kan du vinna om du går in på deras sida...http://kallholmen.blogspot.com/2009/02/skargards-tavling.html

LYCKA TILL!!!

Snowboardprinsen har däckat...Så här såg det ut 45 minuter efter att Wincent kom hem från Romme!!! Men så har han varit igång i de brantaste backarna...hans lärare sa att första timmen var lite problematisk...men sen så flög han utför...men han har det i blodet...eller hur Petronella & Alexandra??? Han fixade liften som ingenting...så han kan ge er privatlektionER!!!
Det var en supernöjd kille som hållt igång sen 5 i morse...så det är ju inte så konstigt att han sover på söta örat!!!

Jag är nöjd...Laila & Morgan är ju bara så BÄST!!! Och Aro, Kitty eller Karl-Jan ville jag skulle åka....så även där blev det väl bra...fast jag nog hellre hade sett att det var Kitty som fått åka...jaja jag kan ju inte få allt!!!
Elisabeth är ju bara för go...så glad och söt...och som han Tobbe får igång henne och snurrar och fixar...jag blir så rörd för jag tycker att hon är så himla duktig och charmig...snacka om att kämpa på...och så älskar hon ju Bosse...vad gulligt!!!

Igår fick jag för mig att börja sticka på en kudde med flätor...nu vet jag att både Alexandra och Petronella ger mig onda ögat...för jag har stickat sjalar till dessa fröknar...MEN inte sytt ihop dom...Alex´s ska sys ihop fram och bak...jorå, hjärtat det kommer...vintern är väl inte slut än och förresten är det jätteskönt att ha en sån på sommarkvällarna...ja just det , det ska vara tofsar också...well, well...Petronella´s ska jag sy i band i kanterna...skriver samma till dig som till Alex...det kommer...när du minst anar...

Här kommer det som jag gjorde igår på kudden...


NusägerjagnattinattRomme för W & snöblask för mig...Engla min lilla sötis...som aldrig vill vara med på kort...men här knäppte jag bara av...och jag är nöjd, men hon känner sig så lurad...stackars liten!!!

I morse ringde väckarklocka och mobilen kl 05.00...då var jag helt slut efter att jag hade legat och blängt på klockan hela natten, för jag var så rädd att försova mig...
Väckte Wincent som bara studsade upp och fick på sig kläderna med en hisklig fart...åt bara en tugga på sin macka men han hade en stor matsäck med sig. ½ 6 gick vi till skolan i snömodd på gränsen till regn. Sen kl 6 åkte Wincent och många fler från hans skola till Romme. Wincent ville hyra snowboard, så det beställdes utrustning och liftkort mm i förra veckan.

Jag gick hem igen, men vågade inte lägga mig utan jag satt och titta på God morgon istället tills det var dax att bege sig till jobbet...i snömodd...det har snöat nästan hela dagen här men tyvärr så har vi bara +2 så det är inte kul att klafsa fram i det!

Jag är så sugen på att sy en Tilda...men så klart hittar jag inte kitet jag har köpt (för ett ½ år sen) så himla typiskt när jag för en gångs skull känner för att få tummen ur...ska leta vidare , vet bara inte riktigt var!!!

Jag såg *du blir vad du äter* eller är det *är* ...ja skitsamma...det där med hon Skipper...jag brukar inte vilja se det...gissa varför???? Men hur som så såg jag det igår och fick en helt annan syn på Sanna Bråding...tänk att hon har haft olika missbruk sen hon var 11 år gammal...vilken mara hon måste ha haft inne i sig...stackars liten...jag hoppas verkligen att hon kommer att få må bra nu efter sitt fängelsestraff...Däremot ändrades inte min syn på Skipper!!!!!!!!!!!

Hur kan det vara möjligt att jag kan sitta här och sakna W...jag borde ju njuta...eller??? Men vid 20.00 ska han och jag ha mys och titta på när Laila och Morgan sopar golvet med de andra deltagarna...så det så!!!

Måste ju bara visa en bild på min ulltuss Wincent...grabben med G och ensam bror till fyra storesyrror...därav frisyren!!!

OBS!!! Titta endast på W ej på stöket bredvid!!!

Nu tänker du nog att det inte är så konstigt att jag inte hittar Tildamönstret...men pilutta dig då...för det ligger inte ens på det bordet...utan jag har faktiskt städat undan det!!!

Puss på er alla fredagströtta!!!

Lång promenad...

                                                                                           
Tog Engla och jag idag...vi har haft ett underbart väder i Stockholm idag...ca -2 och SOL...då måste jag bara ut och ta en promenad...och Engla hakar så glatt på, fast hon är så liten!!!

Törs jag tro att alt jobbigt börjar vända nu...tvi tvi tvi och peppar peppar!!!

Jag var på ett möte i fredags som kändes lite jobbigt, men jag fick bra kontakt och fick även fram det jag ville samt en känsla att de lyssnade och brydde sig!
I måndags var det dax för ytterligare ett samtal, som jag hoppas så mycket på...jag har gjort vad jag har kunnat i den saken så nu är det bara att hoppas att beslut tas i min favör!!!

Även skolan har ringt mig i positiv anda...jo jag tackar jag...sent ska syndaren vakna...hihihi

På jobbet är det rätt omtumlande...jag får mycket skit utifrån...men så är det ju nästan alltid när det blir ändringar...MEN jag har min chef bakom mig...det ni, det är nog första gången...han är så förstående och uppbackande...(chockad)

Mitt hem håller på att få en ny interiör...det tar tid men nu vet jag precis hur jag ska ha det...så nu blir det en del annonser både på Blocket och Tradera...för att sen handlas nytt för...pengarna alltså!!!

Jag planerar även för mina små plättar ute...en superliten på fram och en lite större bak...gissa i vilken färg det kommer att planteras blommor där till sommaren?

Nu ska här sovas...jag har haft huvudvärk i två dagar så jag tänkte komma i säng skapligt och sova bort värken!!!

Sleep tight...


RSS 2.0