Lång promenad...

                                                                                           
Tog Engla och jag idag...vi har haft ett underbart väder i Stockholm idag...ca -2 och SOL...då måste jag bara ut och ta en promenad...och Engla hakar så glatt på, fast hon är så liten!!!

Törs jag tro att alt jobbigt börjar vända nu...tvi tvi tvi och peppar peppar!!!

Jag var på ett möte i fredags som kändes lite jobbigt, men jag fick bra kontakt och fick även fram det jag ville samt en känsla att de lyssnade och brydde sig!
I måndags var det dax för ytterligare ett samtal, som jag hoppas så mycket på...jag har gjort vad jag har kunnat i den saken så nu är det bara att hoppas att beslut tas i min favör!!!

Även skolan har ringt mig i positiv anda...jo jag tackar jag...sent ska syndaren vakna...hihihi

På jobbet är det rätt omtumlande...jag får mycket skit utifrån...men så är det ju nästan alltid när det blir ändringar...MEN jag har min chef bakom mig...det ni, det är nog första gången...han är så förstående och uppbackande...(chockad)

Mitt hem håller på att få en ny interiör...det tar tid men nu vet jag precis hur jag ska ha det...så nu blir det en del annonser både på Blocket och Tradera...för att sen handlas nytt för...pengarna alltså!!!

Jag planerar även för mina små plättar ute...en superliten på fram och en lite större bak...gissa i vilken färg det kommer att planteras blommor där till sommaren?

Nu ska här sovas...jag har haft huvudvärk i två dagar så jag tänkte komma i säng skapligt och sova bort värken!!!

Sleep tight...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0