Romme för W & snöblask för mig...Engla min lilla sötis...som aldrig vill vara med på kort...men här knäppte jag bara av...och jag är nöjd, men hon känner sig så lurad...stackars liten!!!

I morse ringde väckarklocka och mobilen kl 05.00...då var jag helt slut efter att jag hade legat och blängt på klockan hela natten, för jag var så rädd att försova mig...
Väckte Wincent som bara studsade upp och fick på sig kläderna med en hisklig fart...åt bara en tugga på sin macka men han hade en stor matsäck med sig. ½ 6 gick vi till skolan i snömodd på gränsen till regn. Sen kl 6 åkte Wincent och många fler från hans skola till Romme. Wincent ville hyra snowboard, så det beställdes utrustning och liftkort mm i förra veckan.

Jag gick hem igen, men vågade inte lägga mig utan jag satt och titta på God morgon istället tills det var dax att bege sig till jobbet...i snömodd...det har snöat nästan hela dagen här men tyvärr så har vi bara +2 så det är inte kul att klafsa fram i det!

Jag är så sugen på att sy en Tilda...men så klart hittar jag inte kitet jag har köpt (för ett ½ år sen) så himla typiskt när jag för en gångs skull känner för att få tummen ur...ska leta vidare , vet bara inte riktigt var!!!

Jag såg *du blir vad du äter* eller är det *är* ...ja skitsamma...det där med hon Skipper...jag brukar inte vilja se det...gissa varför???? Men hur som så såg jag det igår och fick en helt annan syn på Sanna Bråding...tänk att hon har haft olika missbruk sen hon var 11 år gammal...vilken mara hon måste ha haft inne i sig...stackars liten...jag hoppas verkligen att hon kommer att få må bra nu efter sitt fängelsestraff...Däremot ändrades inte min syn på Skipper!!!!!!!!!!!

Hur kan det vara möjligt att jag kan sitta här och sakna W...jag borde ju njuta...eller??? Men vid 20.00 ska han och jag ha mys och titta på när Laila och Morgan sopar golvet med de andra deltagarna...så det så!!!

Måste ju bara visa en bild på min ulltuss Wincent...grabben med G och ensam bror till fyra storesyrror...därav frisyren!!!

OBS!!! Titta endast på W ej på stöket bredvid!!!

Nu tänker du nog att det inte är så konstigt att jag inte hittar Tildamönstret...men pilutta dig då...för det ligger inte ens på det bordet...utan jag har faktiskt städat undan det!!!

Puss på er alla fredagströtta!!!

Kommentarer
Postat av: Alex

Dumma vilda TILDA som gått å gömt sig ;) Hoppas W hade skiiiit roligt i Romme, du får hälsa att han får lära mig nästa vinter!! Hoppas ni får en trevlig helg!! Puss

2009-02-06 @ 18:20:06
Postat av: Annika Sundberg

Hej vännen..

Härliga W. vilken lovely grabb..

Hoppas han får det trevligt i Romme.

Ska sticka på min strumpa nu en stund..

Å ni ska ha en jätte trevlig fredagskväll...å helg..Vi hörs..

Kram från din vän å 2 karlar härifrån..

Annika..

2009-02-06 @ 22:05:17
URL: http://quiltannika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0