Onsdagsfunderingar...

I måndagsmorse när vi satt på jobbet och tog morgonfikat...såg jag fyra DOMHERRAR i rönnbärsträdet utanför fönstren...det var länge sen jag såg dessa granna fåglar. Och de brukar ju vara så skygga och bara komma ner till civilisationen om det är riktigt ont om mat i skogen...Jag ser det som ett tecken!!!!

Idag gick jag från jobbet en stund för att följa med Victoria till VC för hennes hemska hosta...Hon hostar så hon kräks...vi komin till en tysk läkare som var skitgullig mot henne...nu ska hon utredas för astma...stackars liten...men då får hon ju medicin! Min tanke blev genast...bara hon inte är allergisk mot Engla!!! Den tanken vill vi inte tänka mer!!!

På väg upp till VC så får jag ett sms från min äldsta dotter Michaela...nu ligger hon i vinterkräksjukan...bläk...men jag bör klara mig för vi träffades på Wincent´s födelsedag sist...nä, det är inte så att allt handlar om mig, och att jag inte ska bli sjuk...men jag är så trött ändå...fattar inte vad det är med mig!!! Är det åldern eller?

Jag har mått så illa nu i över en vecka...inte så att jag vill kräkas...utan mer ett molande illamående...NEJ, jag är inte gravid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men annars är allt bra här...

Det som hände för en vecka sen...har jag bestämt mig för att inte vidareutveckla här...för alla inblandades skull...och då tänker jag inte på en skitstövel...som ska hålla sig dj-t långt borta från mig och min familj!!!! Honom skulle jag kunna hänga upp i centrum... NÄCK!!! Till allmän beskådan...no mercy!!!

Jag fick ett paket i måndags från en scrapaffär...men jag öppnade det inte förrän igårkväll...ding, dong!!! Men vilken lycka det var...för naturligtvis hade jag glömt hälften jag hade beställt...så nu ska här göras kort!

Imorgon börjar min stora kamp...(igen)...med skolan och flera andra instanser...därav illamåendet till stor del...jag är så trött i kroppen och i huvudet på att ringa till alla dessa och stöta på och påminna och dra i...men vem kan ge mig en knuff eller puff...eller bara en kram och tala om att jag är duktig...jag bet att jag är en riktig bitterf....!!!

Nu ska jag sätta på en tvättmaskin...sen ska jag sätta mig och måla lite...får se om det blir ett klart kort eller inte!
Jag vet vilka jag skulle vilja skicka kort till...så jag ska nog beta av min 10 i topp lista!!! Så kanske du får ett litet kort i din låda...om inte så gillar jag dig ändå, men har antagligen inte fått tag på din adress!!!

Tjillevippen...puss & kramen

Kommentarer
Postat av: Annika Sundberg

Hej Lee!Här får du en Bamsekram från...

Annika.

De övriga skickar kram till dig också...

Wincent ska också ha...

Kram..

2009-01-07 @ 16:18:31
URL: http://quiltannika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0