Vemod...nostalgi...ÅNGEST!!!

JA...det är vad jag känner just nu...men är också lite stolt...eller...jag vet inte vad jag känner...JO, ALLA känslor jag kan ha!!!

Det händer en massa saker just nu...och eftersom inte våra närmaste vet något än...så får det bli en hemlighet ett tag till!!!
Jag vet att det inte är schysst att skriva nåt överhuvudtaget då...men jag valde att skita i det...sorry! Jag behövde liksom bara få skriva ner orden!
Då tänker du kanske...men det hade väl människan kunnat göra på ett papper...NÄ, för tänk att människan inte VILLE det...hon ville skriva det i sin blogg...så det så!

Den här filmen ska jag gå och se inom den snaraste framtiden...eller rättare skrivet...den här filmen skulle jag vilja gå och se!!!

Annars lunkar dagarna på i lugn takt...jag har så ont i min högra handled...så jag måste be Wincent om hjälp med en massa saker...och han tycker att jag är skitjobbig...så att han kommer ta hand om mig som gammal det ser jag som helt borta...hihihi. Och den av mina döttrar som alltid sa som liten och faktiskt en bra bit upp i tonåren...att jag ska aldrig flytta ifån dig mamma...jag ska ta hand om dig när du blir gammal!!! Tack, för den...för hon kom nog på vad hon sagt och drog från stan!!! Hihihi...sötis!

Igår åkte varenda tomte och allt som påminner om julen bort...ner i kartongerna...tack för denna julen...ses om 11 månader! Och så tvättade jag mina köksfönster...men bara innanför för vi har faktiskt riktigt kallt nu...och nu dalar det snöflinger ner så sakta...det gillar jag!

Ikväll blir det Körslaget...som jag ser på det nu så är Nanne och Erik mina favvisar...

Nu go´ vänner ska jag röra runt i nåt skåp eller en garderob...eller nåt...kan inte koncentrera mig på något annat...då känslor och tankar bara fladdrar runt i kropp och knopp...*snyft*

Ha en helt underbar dag och kväll...här kommer en kram som du kan värma dig med...du får gärna lägga en till mig i form av kommentar...hihihi...smart va?

Puss...Lee


Kommentarer
Postat av: Stina-Hemma på Landet

Hm...en hemlis?? Va?Den där filmen vill jag också se.;-) Kram

2009-01-03 @ 15:09:23
URL: http://www.hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Annika Sundberg

Hej Lee..

Hoppas att du börjar må bättre snart...

Kramar på dig..och Wincent..

från..

Annika, Lennart o Mikael

2009-01-03 @ 20:01:50
URL: http://quiltannika.blogspot.com
Postat av: Alex

en kram tillbaks!

2009-01-04 @ 02:02:09
Postat av: Helena

Jag hoppas att det bara är roliga saker som är din hemlighet.=)

Den filmen vill jag också se.

Hoppas din handled blir bättre snart vännen.

Ha en skön dag!

Kram

2009-01-04 @ 12:57:47
URL: http://vildaella.blogg.se/
Postat av: Anette

Men vad har du för hemlisar? Nu blir jag jättenyfiken. Är det därför du är så osynlig på msn? Jag saknar dej.

Kram

Anette

2009-01-04 @ 15:01:00
URL: http://spiritofcountry.blogspot.com
Postat av: Annika Sundberg

Hej vännen!

Kram idag med...Annika

2009-01-04 @ 15:42:16
URL: http://quiltannika.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej vännen!

Vad roligt att du vill handla av mig =D Paketet skickas imorgon ;)

Jag hinner inte hälsa på alla bloggar i den takt jag skulle vilja det men allt tar sån tiiiid. Jag blir galen! Att ha en pysselshop är kanonroligt men nog trodde jag att jag kanske skulle ha lite tid över till att pyssla själv...men ack så fel jag hade ;P fast det är inte alltid så. Det är ju så nystartat så det är mycket man ska lära sig både om skatteverket, momser och annat jobbigt...Jag vill ju bara pyssla och göra andra glada med min shop =)

Hoppas att du får ett kanonår i år och så tråkigt att nyårsafton inte var så bra=( Själv har jag, 4 år i rad, fått vara tråktanten som går hem före eller efter tolvslaget för att lägga sonen och rasta Maja. Men sambon är kvar och härjar på festen (som alltid bara ligger 100 meter härifrån).

ha en härlig måndag!

Kram!

2009-01-04 @ 23:45:32
URL: http://majamelon.blogg.se/
Postat av: Stina-Hemma på landet

På fredag ska vi se Australia!;-) Puss

2009-01-07 @ 13:38:17
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0